0342 - 760 300 info@inoflex.nl

Over INOFLEX

Inoflex B.V is gespecialiseerd in het bouwen van koel- en vriesruimtes voor bakkerijen, vleesverwerkende bedrijven en de zuivelindustrie. Jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een solide organisatie maken Inoflex B.V tot een betrouwbare en efficiënte partner wanneer het gaat om geconditioneerde ruimtes.

Inoflex B.V is uw partner bij de bouw van iedere geconditioneerde ruimte; van het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering werken we aan een hoogwaardig eindresultaat. Wij weten wat er speelt inzake voedselveiligheid en adviseren graag over het gebruik van materialen, maar ook over de normen en wettelijke bepalingen rondom geconditioneerde ruimtes.

Elk project is anders en stelt daarom andere eisen aan een bouwplan. De specifieke wensen en eisen omtrent hygiëne, kwaliteit en energieverbruik ontwikkelen we tot een ruimte passend bij uw product en organisatie. Door creatief en efficiënt te werk te gaan, kunnen we tegen scherpe condities leveren zonder concessies te doen aan kwaliteit. Deze visie kunnen wij alleen gestalte geven door te werken met producenten die net als ons oog voor hebben voor detail en efficiënte oplossingen. Zo kunnen we altijd duurzame en doordachte oplossingen garanderen.
Oriënteert u zich op de aanschaf van een geconditioneerde ruimte, rijskast, koel- en vriescel, spiraalvriezer of andere geconditioneerde ruimte? Wij denken graag met u mee.

U bespaart tijd, geld en frustratie door perfect geïsoleerde cellen.

Z

Ons werk voldoet aan alle hygiene- en kwaliteitseisen.

Wat is de nr. 1 vereiste aan koel- en vriescellen? Uiteraard: dampdichtheid. Alle problemen die u ooit had en nu heeft in uw cellen, zijn te wijten aan binnendringend vocht. De ultieme belofte van INOFLEX aan u is daarom eigenlijk heel eenvoudig: onze cellen zijn 100% dampdicht.

Welke problemen kunnen zich voordoen?
❄ IJsvorming aan het plafond, dat gevaar oplevert voor iedereen die eronderdoor loopt en uw producten die eronder staan opgeslagen

❄ IJs dat neerslaat op verpakkingsmateriaal

❄ IJsvormingopuwpallettransportsysteem

❄ Minder efficiënte warmteuitwisseling in uw verdampersysteem, waardoor het rende- ment van uw koelsysteem veel lager is

❄ Vocht dat uw koelcellen binnendringt, en een voedingsbodem vormt voor bacteriën

IJs- en vochtvorming in uw koel- en vriescel-
len levert gevaar op voor uw medewerkers en producten, en kosten u veel geld. Wanneer de Voedsel en Waren Autoriteit tijdens een onaan-gekondigde audit vocht constateert, loopt u ook nog eens het risico uw keurmerk kwijt te raken en daarmee uw positie in de markt.

Professionele montage
Volledige dampdichtheid is alleen mogelijk door perfecte montage van de panelen. Onze monteur weet hoe belangrijk de details zijn.

INOFLEX is een nieuw bedrijf, maar gebouwd
op een enorme fundering van ervaring. In onze tientallen jaren ervaring in de koel- en vrieshuis- bouw hebben we gezien hoe belangrijk kennis is. Bij INOFLEX staan die kundigheid en zorgvuldigheid centraal.

Wat betekent onze belofte voor u?
Dat u geen problemen (meer) heeft met vocht- en ijsvorming in uw cellen. Dat scheelt u een hoop tijd, geld en frustratie.

Ook onderhoud en renovatie van koel- en vriescellen!
Ook voor renovatie en schadeherstel aan uw koel- en vriescellen kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblij- vend advies.

Contact?

Voorwaarde

3 + 2 =

INOFLEX B.V.
Zwolleweg 7
3771 NR Barneveld
(0342) 760 300
info@inoflex.nl

INOFLEX B.V>